fbpx
TOP
Εορταστικό ταξίδι στην Ινδοκίνα

Εορταστικό ταξίδι στην Ινδοκίνα

Εορταστικό ταξίδι στην Ινδοκίνα

2395€ / άτομο
(0 Αξιολογήσεις)

Εορταστικό ταξίδι στην Ινδοκίνα – 15 μέρες / 12 νύχτες

ΛΑΟΣ – ΒΙΕΤΝΑΜ : ΖΩΗΡΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

 Ανόι, Ταμ Κοκ, Χάλονγκ Μπέι, Χουέ, Χρυσή γέφυρα (Ba Na Hills), Χόι Αν, Χο Τσι Μιν (Σαϊγκόν), Κου Τσι, Δέλτα Μεκόνγκ, Λουάνγκ Πραμπάνγκ, σπήλαια Πακ Ου

 

Αναχώρηση:  24  Δεκεμβρίου

 

Σαν ένα S τελικό στον χάρτη, η χώρα που καταλαμβάνει μία ακτογραμμή 1.600 χιλιομέτρων -μέλος της Ινδοκίνας (κατά τους Γάλους αποικιστές)…το Βιέτ Ναμ (η φυλή νότια της Κίνας), θεωρείται από τις ομορφότερες χώρες της Ασίας και προσφέρει ένα μοναδικό κολλάζ από πλούσια βλάστηση, τροπικές ζούγκλες, ατέλειωτους ορυζώνες, υπέροχες τροπικές ακτές, μοναδικά τοπία, πλούσια ιστορία και πολιτισμό, αυτοκρατορικό πλούτο, επαναστατική διάθεση, γαλλική φινέτσα, πεντανόστιμη κουζίνα, ξέφρενη νυχτερινή διασκέδαση, ιδιαίτερα χαμηλές τιμές για αγορές σε υφάσματα από μπαμπού και μετάξι … και συγκλονιστικές παραστάσεις σε οργανωμένα θέατρα που θα σας κάνουν να πείτε ΑΑΑΑ ΟΟΟΟ (όπως και η ομώνυμη παράσταση στη Σαϊγκόν).

Η χώρα που επιβίωσε από τις φρικιαστικές ιστορίες πολέμου, επανέρχεται στην τουριστική βιομηχανία με ιδιαίτερα προσεγμένες υπηρεσίες και παροχές!

Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος του ταξιδιού σας, θα βρείτε και εσείς πολλά κοινά με εμάς: Χαμογελαστούς φιλόξενους ανθρώπους, τη χαρά της ζωής, τη διασκέδαση, τις διαφορετικές περιοχές που διατηρούν την διαφορετικότητα στα ήθη και έθιμά τους ακόμα και στη γλώσσα. Ακόμα και την απόλαυση ενός κρύου καφέ σε ιδιαίτερα διαμορφωμένο περιβάλλον για να τον απολαύσετε… όλα είναι τόσο κοντά και οικία σε εμάς!

Λάος: Εκεί που η ζωηρή φύση, τα ειδυλλιακά τοπία και η ζωντανή κουλτούρα δημιουργούν την Εκλεκτική Ασία.

Ένας άρτιος συνδυασμός από υπόγειες σπηλιές ποταμών, ζούγκλες, αρχαίους ναούς με πνευματική ζωή, γαλλική μαγειρική φινέτσα, περισυλλογή, γιόγκα και μασάζ!

Ανάμεσα στο Πράσινο και το Πορτοκαλί

Έχοντας μία διαχρονική ποιότητα στην αγροτική ζωή, η χώρα προσφέρει τοπία από ορυζώνες σαν να έχουν βγει από κινηματογραφικά πλατό και αναδεικνύει τις πενήντα αποχρώσεις του πράσινου, μέσα από σκοτεινά δάση, λαμπερούς σμαραγδένιους ορυζώνες και αστραφτερά φύλλα σε φυτείες τσαγιού. Το έντονο πορτοκαλί σαν μακριές λωρίδες υφάσματος, διακοσμεί κάθε πρωί την Λουάνγκ Πραμπάνγκ από την καθιερωμένη προσφορά και δέηση των εκατοντάδων μοναχών που μεταφέρονται από τους κοιτώνες στους ναούς.

 

 

Το  Εορταστικό ταξίδι στην Ινδοκίνα  περιλαμβάνει:
 • Εξασφαλισμένα διεθνή αεροπορικά εισιτήρια (οικονομικής θέσης) μέσω ενδιάμεσου σταθμού σε πτήσεις της Turkish
 • Εσωτερικές πτήσεις (Ανό ι -Λουάνγκ Πραμπάνγκ – Ανόι & Ανόι – Χουέ & Ντανάνγκ – Σαϊγκόν)
 • Μία (1) κύρια αποσκευή 20 κιλών ανά άτομο
 • Μεταφορές – εκδρομές – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο Ανόι σε μπουτίκ ξενοδοχείο 4*sup (τύπου The Q)
 • Μία (1) διανυκτέρευση σε παραδοσιακό πλοίο 5* στον κόλπο Χα Λονγκ
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Λουάνγκ Πραμπάνγκ (Λάος) σε ξενοδοχείο 5*
 • Μία (1) διανυκτέρευση σε μπουτίκ 4*sup ξενοδοχείο στη Χουέ (τύπου Eldora)
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* στο Χόι Αν
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* στη Χο Τσι Μιν (Σαϊγκόν)
 • 11 πρωινά (Π), 6 Γεύματα (Γ), 1 Μπραντς (Μ), 6 δείπνα (Δ)
 • Εισόδους κατά την διάρκεια των ξεναγήσεων σε όλα τα επισκεπτόμενα μέρη σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αχθοφορικά μιας αποσκευής κατ’ άτομο
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Φ.Π.Α.
 • Τοπικό διαπιστευμένο αγγλόφωνο ξεναγό
 • Έμπειρο αρχηγό/συνοδό ταξιδιού
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

 

Το  Εορταστικό ταξίδι στην Ινδοκίνα  δεν περιλαμβάνει:
 • Κόστος έκδοσης βίζας Βιετνάμ 95 δολάρια (για πολλαπλή είσοδο στο Βιετνάμ & απλή για Λάος).
 • Τυχόν τοπικοί δημοτικοί, φόροι υπηρεσιών & οικολογικοί φόροι, που πληρώνονται υποχρεωτικά από τους πελάτες μόνο κατά την είσοδο στα ξενοδοχεία.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο

 

Πτήσεις:

24/12     Αθήνα – Κων/λη               TΚ1844  21:40     00:15*

25/12     Κων/λη – Ανόι                  TΚ 164  02:05     15:25(επόμενη μέρα)

06/01     Σαϊγκόν – Κων/λη            TΚ 163   22:15     05:55(επόμενη μέρα)

07/01     Κων/λη – Αθήνα               TΚ1845  08:10     08:35

 

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Δίκλινο HB

2395

Μονόκλινο HB

+795€

 • Οι τιμές αφορούν κόστος ανά άτομο.
 • Φόροι 980€.
 • Κόστος έκδοσης βίζας Βιετνάμ 95 δολάρια (για πολλαπλή είσοδο στο Βιετνάμ & απλή για Λάος).

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 • Ο ναύλος περιλαμβάνει το κόστος μίας κύριας αποσκευής & μίας χειραποσκευής
 • Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.
 • Απαραίτητο το διαβατήριό σας με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα προορισμού.

 

 

Ισχύουν   Όροι  &  Προϋποθέσεις Συμμετοχής

 • Code
  3C
 • Περιλαμβάνεται
  Αεροπορικά εισιτήρια
  Ημιδιατροφή
  Μεσημεριανό
  Μεταφορές
  Ξεναγήσεις
  Ξενοδοχείο 4 αστέρων
  Ξενοδοχείο 5 αστέρων
  Πλήρης διατροφή
  Πρωινό
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Βιώσιμο κατάλυμα - Sustainable
  Κρουαζιέρα

Πρόγραμμα Περιήγησης

1

Ημέρα 1η: Αθήνα - Ανόι

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα του Βιετνάμ, το Ανόι.
2

Ημέρα 2η: Άφιξη Ανόι - Καλωσόρισμα με βόλτα από ποδηλατάμαξες & βλέποντας μία παράσταση με μαριονέτες νερού (Δ)

Άφιξη στο Ανόι. Τι καλύτερο για ένα σύντομο καλωσόρισμα, κάνοντας μία χαλαρωτική ποδηλατάδα στην παλιά πόλη με τα περίφημα Cyclo (ποδηλατάμαξες) και παρακολουθώντας αναπαυτικά μία εντυπωσιακή μικρή παράσταση με μαριονέτες στο νερό. Έχοντας πάρει μία σύντομη πρώτη γεύση από το Βιετνάμ, θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας και θα έχουμε χρόνο για ξεκούραση.
3

Ημέρα 3η: Ανόι - Χόα Λου -Ταμ Κοκ-Ανόι (Π/Γ)

Μετά το πρωινό θα ταξιδέψουμε νότια και συγκεκριμένα στα ερείπια της αρχαίας πρωτεύουσας Χόα Λου για να θαυμάσουμε τους Ναούς αφιερωμένους στους Βασιλείς Ντιν & Λι. Ο περιβάλλον χώρος είναι όμορφα διακοσμημένος από ιβίσκους λωτούς και πλουμέριες, χαρίζοντας ένα μοναδικό άρωμα στον αέρα. Θα ακολουθήσει μία βόλτα με τα παραδοσιακά «σαμπάν» που τα κωπηλατούν με τα πόδια στο υπέροχο τοπίο του χερσαίου Χα Λονγκ (ένα μοναδικό τοπίο από καταπράσινους ασβεστόλιθους που ξεπροβάλουν στον ορίζοντα). Επιστροφή στο Ανόι και χρόνος ελεύθερος για μία βόλτα στην παλιά πόλη.
4

Ημέρα 4η: Ανόι - Κρουαζιέρα στο Χα Λονγκ με πλοίο 5* (Διανυκτέρευση εντός του πλοίου) (Π/Γ/Δ)

Προβλέποντας να έχουμε μαζί μας μόνο ένα σακίδιο με τα απαραίτητα για 3 νύχτες, θα ακολουθήσουμε τη διαδρομή μέσα από το Δέλτα του Κόκκινου Ποταμού, θα φτάσουμε στο θεαματικότερο φυσικό μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, τον περίφημο «Κόλπο του Κατερχόμενου Δράκου» Χα Λονγκ. Καταπράσινοι ασβεστολιθικοί βράχοι και εντυπωσιακά σπήλαια συμπληρώνουν μοναδικά το τοπίο, προσφέροντας συναρπαστικές εικόνες. Επιβίβαση σε παραδοσιακό 5* ξύλινο ιστιοφόρο και γνωριμία με το πλήρωμα. Ακολουθεί γεύμα στο πλοίο και στάση σε ένα παραθαλάσσιο χωριό, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα σχολείο, καθώς και καλλιέργεια μαργαριταριών - και όλα αυτά με παραδοσιακές βάρκες (σαμπάνς) ή καγιάκ. Κατά την απογευματινή ώρα το πλοίο για να σας χαλαρώσει μέχρι το δείπνο, προσφέρει με την αγορά ενός κοκτέιλ, άλλο ένα δώρο στο κατάστρωμα, ατενίζοντας το δειλινό σε ένα μοναδικό τοπίο. Ακολουθούν μαθήματα τοπικής κουζίνας και ένα εντυπωσιακό δείπνο στο εστιατόριο ενός 5* πλοίο. Και η νύχτα συνεχίζεται με βραδινό ψάρεμα.
5

Ημέρα 5η: Κρουαζιέρα στον κόλπο Χα Λονγκ – Ανόι (ξενάγηση) - πτήση για Λουάνγκ Πραμπάνγκ (Λάος) (Π/Μ/Δ)

Μετά την πρωινή γυμναστική Τάι Τσι στα χρώματα της ανατολής, ακολουθεί ελαφρύ πρωινό και επίσκεψη σε ένα εντυπωσιακό σπήλαιο του Χα Λονγκ με καταπληκτική θέα στον κόλπο (σαν φωταγωγημένο αμφιθέατρο σε διάφορες αποχρώσεις). Θα συνεχίσουμε με ένα γεύμα (τύπου μπραντς) εντός του πλοίου, μέχρι την αποχώρησή μας στις 11.00 το πρωί. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος στο παλιό κέντρο της πόλης και στη λίμνη Χόαν Κίεμ, μέχρι την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο και πτήση για το καταπράσινο Λάος και συγκεκριμένα για την πιο καλοδιατηρημένη παραδοσιακή πόλη της νοτιοανατολικής Ασίας, το Λουάνγκ Πραμπάνγκ, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Δείπνο θα δοθεί κατά τη διάρκεια της ξενάγησης.
6

Ημέρα 6η: Λουάνγκ Πραμπάνγκ - Καταρράκτης Κουανγκσί - Ξενάγηση πόλης (Π/Γ)

Ακολουθώντας τα δασικά μονοπάτια θα φτάσετε στον καταρράκτη Κουανγκσί, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να κολυμπήσετε στα καταγάλανα νερά του και στις μικρές λίμνες που σχηματίζονται. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις αρκούδες της περιοχής μέσα στο πάρκο τους. Κατά την επιστροφή θα επισκεφθείτε μικρά παραδοσιακά χωριά που κατασκευάζουν καλαίσθητα χειροτεχνήματα. Στο κέντρο της πόλης θα δείτε τον παλαιότερο ναό Wat Sene και τον μαγευτικό Wat Xiengthong με τις χαμηλές στέγες του, αντιπροσωπευτικά μνημεία της κλασικής αρχιτεκτονικής του Λάος. Ακολουθεί επίσκεψη στο βασιλικό ανάκτορο που λειτουργεί ως μουσείο και φιλοξενεί ενδιαφέροντα αντικείμενα. Στάση για πικ νικ και στη συνέχεια ανάβαση στην κορυφή του λόφου Phousi, για να δείτε την επιχρυσωμένη Στούπα και να θαυμάσετε μία μοναδική θέα της πόλης και του ποταμού Μεκόνγκ στα χρώματα του δειλινού. Η μέρα μας θα κλείσει με επίσκεψη στο μεγάλο απογευματινό τοπικό παζάρι, που στήνεται μπροστά από τα ανάκτορα, στο κέντρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
7

Ημέρα 7η: Λουάνγκ Πραμπάνγκ - Σπήλαια Πακ Ου - Πτήση για Ανόι (Π/Γ)

Νωρίς το πρωί θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στη θρησκευτική ιεροτελεστία προσφοράς ρυζιού στους μοναχούς. Ακολουθεί πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια μετάβαση στον "Πατέρα των ποταμών", τον Μεκόνγκ. Ακολουθεί επιβίβαση σε πλοιάριο και επίσκεψη στα μυστηριώδη σπήλαια Πακ Ου, γεμάτα με χιλιάδες επιχρυσωμένα αγάλματα του Βούδα σε διάφορες μορφές. Γεύμα θα δοθεί κατά τη διάρκεια της εκδρομής. Προαιρετικά (καιρού επιτρέποντος) μπορείτε να κάνετε μία μοναδική διαδρομή στις εξωτικές όχθες του ποταμού πάνω σε ελέφαντα. Η διαδρομή είναι συγκλονιστική! Ακολουθεί απογευματινή πτήση για το Ανόι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.
8

Ημέρα 8η: Ανόι - Ξενάγηση πόλης - Συγκρότημα Χο Τσι Μιν - Πτήση Χουέ (Π/Γ)

Μετά το πρωινό, θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το συγκρότημα του "θείου Χο" (Χο Τσι Μιν) με το προεδρικό μέγαρο, τις κατοικίες και τα διάφορα άλλα κτίρια. Εκεί θα διαπιστώσουμε την επιθυμία του για έναν λιτό τρόπο ζωής και όχι διαμονή στα τοπικά ανάκτορα. Βλέποντας από κοντά το ξυλοπόδαρο οικοδόμημα που του έχτισαν οι συγχωριανοί του, θα γνωρίσουμε επίσης την ευρύτερη περιοχή των ανακτόρων με τους κήπους και την παγόδα που στηρίζεται σε μία κολώνα. Ακολουθεί η επίσκεψή μας στον εντυπωσιακό Ναό της Λογοτεχνίας και στο πρώτο πανεπιστήμιο του Βιετνάμ, αφιερωμένο στον Κομφούκιο και στο διάσημο Εθνολογικό μουσείο. Το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση μας στο κέντρο της χώρας και συγκεκριμένα στην αυτοκρατορική Χουέ. Μεταφορά και διαμονή σε τοπικό ξενοδοχείο.
9

Ημέρα 9η: Χουέ - Αυτοκρατορικός Τάφος - Απαγορευμένη πόλη - Χόι Αν (Π/Γ)

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο με κατεύθυνση το κεντρικό Βιετνάμ και την αυτοκρατορική πόλη Χουέ. Φτάνοντας στην Αυτοκρατορική Χουέ, θα αρχίσουμε με την επίσκεψή μας στον τάφο του δεύτερου και πιο αγαπητού αυτοκράτορα Minh Mang, στη συνέχεια θα ξεναγηθούμε (με ηλεκτρικά αμαξάκια, για περισσότερη άνεση), στην αρχαία οχυρωμένη ακρόπολη και πρώην ανάκτορο (που θυμίζει την απαγορευμένη πόλη του Πεκίνου). Ακολουθεί η μεταφορά μας στο Χόι Αν σε παραλιακό πολυτελές ξενοδοχείο.
10

Ημέρα 10η: Χόι Αν – Χρυσή Γέφυρα και περιήγηση πόλης (Π/Δ)

Κατά την πρωινή μας εκδρομή, θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε πάνω στην ομορφότερη Χρυσή Γέφυρα της χώρας που την κρατάνε δύο τεράστια χέρια και προσφέρει μία απαράμιλλη θέα στα καταπράσινα μαρμάρινα βουνά της περιοχής. Αδράξτε την ευκαιρία και απολαύστε το θεματικό πάρκο της περιοχής που θα σας θυμίσει Ντίσνεϋλαντ, δείτε από κοντά τους κήπους της αγάπης και το γαλλικό κελάρι και ψυχαγωγηθείτε με τον καλύτερο τρόπο στις εγκαταστάσεις του πάρκου. Επιστροφή στο Χόι Αν, για να περιηγηθούμε στο ιστορικό κινεζικό και ιαπωνικό κέντρο με την 400 ετών κλειστή ιαπωνική γέφυρα, τον κινεζικό ναό της Θεάς της Θάλασσας και την τοπική αγορά τροφίμων. Ακολουθεί στάση για δείπνο και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας.
11

Ημέρα 11η: Χόι Αν – Πτήση για Χο Τσι Μιν (Σαϊγκόν) (Π/Δ)

Ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε το μπάνιο σας στη θάλασσα. Ακολουθεί μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ντανάνγκ και πτήση για τη Σαϊγκόν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο θα δοθεί σε τοπικό εστιατόριο.
12

Ημέρα 12η: Τούνελ Κου Τσι - Ξενάγηση Χο Τσι Μιν (Π/Δ)

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το γνωστό από τον πόλεμο του Βιετνάμ «Κου Τσι», όπου θα ξεναγηθούμε στα περίφημα δαιδαλώδη υπόγεια τούνελ, τα οποία κατά τη διάρκεια του πολέμου αποτελούσαν κρησφύγετο των Βιετκόνγκ. Θα συνεχίσουμε για το κέντρο της Σαϊγκόν, για να ξεναγηθούμε στο κέντρο της πόλης και έτσι να γνωρίσουμε τη Παναγία των Παρισίων, το κεντρικό ταχυδρομείο του Άιφελ, την γαλλική Όπερα, τον μεγάλο πεζόδρομο και την γεμάτη από μικρομάγαζα διάσημη τοπική αγορά Μπεν Ταν. Δείπνο θα δοθεί κατά τη διάρκεια της εκδρομής.
13

Ημέρα 13η: Χο Τσι Μιν - Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ (Π/Γ)

Πρωινή δίωρη διαδρομή για τη νότια επαρχία Μάι Το, που βρίσκεται στο Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ. Φτάνοντας, θα κάνουμε μία βαρκάδα σε παραπόταμο του μεγάλου ποταμού και θα απολαύσουμε τη διαδρομή στο καταπράσινο κανάλι, για να δούμε πώς ψαρεύουν οι ντόπιοι με παραδοσιακό τρόπο. Θα επισκεφθούμε ένα παραδοσιακό εργαστήριο επεξεργασίας καρύδας και κατασκευής καραμέλας. Θα συνεχίσουμε τη βαρκάδα μας μέσα από ένα πυκνό φοινικόδασος. Γεύμα θα δοθεί κατά την διάρκεια της εκδρομής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε (προαιρετικά) μια συγκλονιστική παράσταση "Α Ο" στο μέγαρο της όπερας, από τον χορογράφο του Cirque de Soleil.
14

Ημέρα 14η: Χο τσι Μιν - Πτήση επιστροφής (Π)

Χρόνος ελεύθερος για να εξερευνήσετε τον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, μπροστά από την γαλλική όπερα και το άγαλμα του Χο Τσι Μιν. Η αγορά Μπεν Ταν, είναι επίσης ένα καλό μέρος για αγορές σε παραδοσιακά αναμνηστικά και για τον περίφημο καφέ της νυφίτσας «Weasel coffee». Αργά το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής
15

Ημέρα 15η: Άφιξη στην Αθήνα

Πρωινή ανταπόκριση και άφιξη στην Αθήνα.

Τοποθεσία Περιήγησης

Λάος

Βιετνάμ

Review your experience

0.0
Βαθμολογία 0

Δίκλινο HB

2395

Μονόκλινο HB

+795€

 • Οι τιμές αφορούν κόστος ανά άτομο.
 • Φόροι 980€.
 • Κόστος έκδοσης βίζας Βιετνάμ 95 δολάρια (για πολλαπλή είσοδο στο Βιετνάμ & απλή για Λάος).
You don't have permission to register
Μετάβαση στο περιεχόμενο