fbpx
TOP
Take me back to Egypt

Ταξίδι στην Αίγυπτο

Ταξίδι στην Αίγυπτο

1480€ 1380€ / άτομο
(0 Αξιολογήσεις)
Ταξίδι στην Αίγυπτο – Take me back to Egypt

Το Ταξίδι στην Αίγυπτο – Take me back to Egypt επιστρέφει!

Υπό την αιγίδα του “ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΪΡΟΥ”

02 – 11 Δεκεμβρίου 2022

Κάϊρο, Αλεξάνδρεια, και 5ήμερη κρουαζιέρα στον Νείλο (Λούξορ – Ασουάν)

 

pre-black-friday-egypt

ΚΩΔΙΚΟΣ: BLACK-1 (για -100€ μονόκλινο / 1 άτομο )
ΚΩΔΙΚΟΣ: BLACK-2 (για -200€ δικλινο / 2 άτομα)
ΚΩΔΙΚΟΣ: BLACK-3 (για -300€ τρικλινο / 3 άτομα)
Η εκδρομή Ταξίδι στην Αίγυπτο ανά άτομο περιλαμβάνει:
 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Κάιρο-Λούξορ και Ασουάν-Κάιρο-Αθήνα με Egypt Air, σε οικονομική θέση
 • 5 γεύματα ή δείπνα κατά την διάρκεια της διαμονής στο Κάιρο και την περιήγηση στην Αλεξάνδρεια
 • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* στο Κάιρο, με πλούσιο Αμερικάνικο πρόγευμα
 • 4 διανυκτερεύσεις εν πλω σε 5* κρουαζιερόπλοιο Λούξορ-Ασουάν, με πλήρη διατροφή
 • Όλες τις ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ελληνόφωνο ξεναγό-συνοδό όλες τις ημέρες
 • Όλες τις εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Όλα τα υποχρεωτικά φιλοδωρήματα καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος
 • Όλες τις μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια / ξενοδοχεία με πολυτελή λεωφορεία
 • Επαγγελματίες πολύγλωσσους αρχηγούς
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • ΦΠΑ
Η εκδρομή Ταξίδι στην Αίγυπτο δεν περιλαμβάνει:
 • Φόρους Αεροδρομίου 290 Ευρώ (Τιμή Αυγούστου)
 • Βίζα Αιγύπτου 25 Ευρώ, πληρωτέα στο Κάιρο κατά την άφιξη
 • Είσοδο μέσα στις Πυραμίδες
 • Ποτά και αναψυκτικά κατά την διάρκεια των γευμάτων στην εκδρομή και κατά την κρουαζιέρα
 • Ό,τι αναφέρουμε ως προτεινόμενο ή προαιρετικό ή δεν αναφέρουμε ρητά στο πρόγραμμα και τα περιλαμβανόμενα

 

Πτήσεις

Αθήνα- Κάιρο: 02 Δεκ, 16.00-17.50

Κάιρο-Λούξορ: 05 Δεκ, 06.45-07.45

Ασουάν-Κάιρο: 09 Δεκ, 09.10-10.35

Κάιρο-Αθήνα: 11 Δεκ, 10.35-12.30

 

Καταλύματα: 02-11/12

Κάιρο: Sheraton Cairo 5*, ή παρόμοιο
Κρουαζιέρα: M.S. Chateau Lafayette 5*, ή παρόμοιο

 

Τιμοκατάλογος:

Δίκλινο

1.480€

Τρίκλινο

1.465 €

Μονόκλινο

1.860 €

*Για την αποφυγή των επιπλέον εξόδων διαμονής σε μονόκλινο δωμάτιο καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε, βρίσκοντας κάποιον συνταξιδιώτη επίσης σε μονόκλινο, που να μπορείτε να μοιραστείτε ένα δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο και μια δίκλινη καμπίνα στο κρουαζιερόπλοιο. Σε αυτήν την περίπτωση τιμή θα είναι Άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
*Στην κρουαζιέρα δεν υπάρχει τρίκλινη καμπίνα και η διαμονή θα γίνει υποχρεωτικά σε 1 δίκλινη και 1 μονόκλινη. Κατά συνέπεια, η επιπλέον χρέωση για την μονόκλινη καμπίνα, είναι 240 ευρώ.

 

κάντε την κράτησή σας εδώ:

 

Σημαντικές Σημειώσεις:
 • Βασίζουμε την ως άνω τιμή, στην ελάχιστη συμμετοχή των 35 ατόμων. Σε περίπτωση μικρότερη συμμετοχής, το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να προσαυξήσει το κόστος της εκδρομής ή να την ακυρώσει πλήρως.
 • Προϋπόθεση για την έκδοση της Βίζας είναι τα νέου τύπου διαβατήρια με ισχύ 06 μήνες από την ημερομηνία επιστροφής. Χρειάζεται φωτοτυπία του διαβατηρίου δυο εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
 • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα, με την προσθήκη τρίτου πτυσσόμενου κρεβατιού και δεν τα προτείνουμε για τρείς ενήλικες.
 • Οι καμπίνες στα κρουαζιερόπλοια είναι αυστηρά δίκλινες και δεν υπάρχουν τρίκλινες καμπίνες.
 • Υπάρχει περιορισμένος αριθμός μονόκλινων δωματίων.
 • Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να τροποποιηθεί μόνο σε περίπτωση δυσχερειών που μπορούν να προκληθούν από απρόβλεπτα γεγονότα. Για παράδειγμα, τέτοιες είναι οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, οι απεργίες ή άλλες καταστάσεις ανωτέρας βίας.
 • Οι ανωτέρω τιμές έχουν υπολογισθεί σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές των ανωτέρω υπηρεσιών που ισχύουν την 23/09/22. Για το λόγο αυτό, υπόκεινται σε αλλαγή, μόνο σε περίπτωση αυξήσεων στις τιμές του αεροπορικού ναύλου ή των φόρων ή η αλλαγή ισοτιμίας ξένου νομίσματος ή οποιασδήποτε ανατροπής των αρχικών κοστολογικών δεδομένων. Αυτό δεν αποτελεί αιτία για την ακύρωση της εκδρομής χωρίς τις σχετικές επιβαρύνσεις.
Προκαταβολές, εξόφληση και όροι ακύρωσης:
 • 18/11 –  εξόφληση υπολοίπου και τελική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής στην εκδρομή

Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής λόγω της πανδημίας, θα γίνει επιστροφή των χρημάτων αναλόγως με την επιστροφή χρημάτων από την αεροπορική εταιρεία των ξενοδοχείων και της κρουαζιέρας.

 

Όροι Συμμετοχής και Τρόπος πληρωμής:
 • Κάνουμε δεκτές όλες τις συμμετοχές, κατόπιν συμπλήρωσης του Δελτίου Δήλωσης Συμμετοχής. Επίσης είναι απαραίτητη και η πληρωμή της 1ης δόσης.
 • Κάνουμε δεκτές όλες τις συμμετοχές με online αγορά από το website.
 • Η εξόφληση της εκδρομής και η δήλωση συμμετοχής σε αυτήν, μπορεί να γίνει έως και τις 18/11.
 • Για την δήλωση της συμμετοχής σας στην εκδρομή ,οι δόσεις θα είναι έως και 9. Κάνουμε δεκτές όλες τις πιστωτικές κάρτες.

 

 

 • Περιλαμβάνεται
  Αεροπορικά εισιτήρια
  Ημιδιατροφή
  Κρουαζιέρα
  Μεσημεριανό
  Μεταφορές
  Ξεναγήσεις
  Ξενοδοχείο 4 αστέρων
  Ξενοδοχείο 5 αστέρων
  Πλήρης διατροφή
  Πρωινό
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Βιώσιμο κατάλυμα - Sustainable

Πρόγραμμα Περιήγησης

1

1η ημέρα, Παρασκευή, 02/12: Αθήνα - Κάιρο

Πτήση από Αθήνα για Κάιρο. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, Sheraton Cairo 5* ή παρόμοιο. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και αναχώρηση για το δείπνο Καλωσορίσματος στο Ελληνικό Κέντρο Καΐρου.
2

2η ημέρα, Σάββατο, 03/12: Κάιρο (Πυραμίδες Γκίζας, Σφίγγα)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την περιήγησή μας στο Κάιρο με το μοναδικό από τα 7 Θαύματα του αρχαίου κόσμου, που σώζεται μέχρι τις μέρες μας, την Πυραμίδα του Χέοπα, που αποτελεί μέρος του συμπλέγματος των τριών μεγάλων Πυραμίδων στην Γκίζα των Χέοπα, Χεφρήνου και Μικερίνου, καθώς και την μεγαλόπρεπη Σφίγγα, το άγαλμα με σώμα λιονταριού και κεφάλι την απεικόνιση του Φαραώ Χεφρήνου. Θα θαυμάσουμε αυτά το εντυπωσιακά μνημεία και θα φωτογραφηθούμε δίπλα τους πάνω σε καμήλα στην έρημο. Επιστροφή στο Κάιρο και γεύμα στον ΕΝΟΚ, τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Καΐρου πάνω στον Νείλο. Μετά το γεύμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για να τον αξιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε με μια βόλτα στις όχθες του Νείλου, με τις περίφημες φελούκες, στην περίφημη πλατεία Ταχρίρ, την καρδιά του Καΐρου ή Στο Ζαμάλεκ, το νησί του Νείλου με τις όμορφες συνοικίες. (Προαιρετική βραδινή κρουαζιέρα στον Νείλο με δείπνο και Belly Dancing Show).
3

3η ημέρα, Κυριακή, 04/12: Κάιρο – Αλεξάνδρεια (Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας, Ελληνικό Τετράγωνο, Μουσείο Καβάφη, Ρωμαϊκές Κατακόμβες, Νέα Βιβλιοθήκη) - Κάιρο

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την χιλιοτραγουδισμένη Αλεξάνδρεια, την πόλη ενός ακόμα θαύματος του αρχαίου κόσμου, του ξακουστού Φάρου της Αλεξάνδρειας, μέρη του οποίου βρίσκονται σήμερα βυθισμένα στην θάλασσα. Επίσκεψη στο ιστορικό Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και το Ελληνικό τετράγωνο όπου στεγάζεται το Γενικό Προξενείο, η Κοινότητα, το Αβερώφιο Γυμνάσιο και η Αθλητική Ένωση. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το σπίτι-μουσείο Καβάφη, πλήρως ανακαινισμένο από το Ίδρυμα Ωνάση και τις Ρωμαϊκές κατακόμβες. Γεύμα σε εστιατόριο με θαλασσινά και θα τελειώσουμε την πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα μας με επίσκεψη στην Νέα Αλεξανδρινή Βιβλιοθήκη Bibliotheca Alexandrina. Αναχώρηση για Κάϊρο, με στάση για προαιρετικό δείπνο στο Wahet Omar restaurant.
4

4η ημέρα, Δευτέρα, 05/12, 1η ημέρα Κρουαζιέρας: Κάιρο – Λούξορ (Ανατολική Όχθη Νείλου: Ναοί Καρνάκ και Δυτική Όχθη Νείλου: Κοιλάδα Βασιλέων)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο, αναχώρηση για το αεροδρόμιο και πτήση για Λούξορ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο πολυτελές ποταμόπλοιο, M.S. Chateau Lafayette 5* ή παρόμοιο, για την 5-ήμερη Κρουαζιέρα στο Νείλο. Επίσκεψη στην Ανατολική Όχθη του Λούξορ, με τους περίφημους ναούς των Φαραώ Αμενχοτέπ Γ’ και Ραμσή Β’, αφιερωμένους στον θεό Άμμων Ρα, τον θεό Ήλιο, υπέρτατη θεότητα των αρχαίων Αιγυπτίων και στο Καρνάκ, που για 2000 χρόνια κάθε Φαραώ της Αιγύπτου ήθελε να αφήσει εκεί το σημάδι του και θεωρείτο ένας από τους ιερότερους τόπους της Αρχαίας Αιγύπτου με τους ναούς του Άμμων, της Μουτ και του Χονσού. Γεύμα στο πλοίο και αναχώρηση για τις Θήβες, την σπουδαιότερη ίσως πρωτεύουσα της Αρχαίας Αιγύπτου. Εδώ θα επισκεφτούμε την Κοιλάδα των Βασιλέων, που περιλαμβάνει περισσότερους από 60 αρχαίους τάφους, με νέους τάφους να ανακαλύπτονται συνέχεια, από τους οποίους οι κυριότεροι είναι του Τουν Ανχ Αμμών, του Σέθ Α’, του Ραμσή του Β’ και τον τριώροφο ναό-τάφο της Χατσεπσούτ, της μοναδικής γυναίκας Φαραώ, πλην της Μακεδόνισσας Βασίλισσας Κλεοπάτρας (απόγονης του Πτολεμαίου, του Έλληνα Μακεδόνα στρατηγού του Μεγάλου Αλεξάνδρου) και τους κολοσσούς του Μέμνωνα, δύο τεράστια καθιστά αγάλματα. Δείπνο και διανυκτέρευση εν πλω.
5

5η ημέρα, Τρίτη, 06/12, 2η ημέρα Κρουαζιέρας: Έσνα - Εντφού

Πρόγευμα στο πλοίο και αναχώρηση για Έσνα, εκεί όπου αλλάζει η στάθμη του Νείλου και θα περάσουμε μέσα από τις εντυπωσιακές δεξαμενές ανύψωσης ή καταβύθισης των πλοίων. Γεύμα και απογευματινό τσάι στο κατάστρωμα εν πλω. Άφιξη στο Έντφου και ξενάγηση στον Πτολεμαϊκό Ναό του θεού Ώρου, με κεφάλι γερακιού, αντίστοιχος του θεού Απόλλωνα. Μετά από το δείπνο, είμαστε προσκεκλημένοι για ένα Κοκτέιλ καλωσορίσματος από τον Καπετάνιο του πλοίου.
6

6η ημέρα, Τετάρτη, 07/12, 3η ημέρα Κρουαζιέρας: Νουβία - Κομόμπο - Ασουάν

Πρόγευμα με κατεύθυνση την Νουβία, στα Νότια της χώρας, όπου θα επισκεφτούμε τον Πτολεμαϊκό ναό του Κομόμπο, του θεού κροκόδειλου, Σόμπεκ, και του θεού γερακιού Χορόερις. Συνεχίζουμε το ταξίδι μας, μετά το γεύμα, με προορισμό το Ασουάν, απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα του μεγάλου ποταμού με τις κατάφυτες, καταπράσινες όχθες και την πολύβουη ζωή. Απόψε στο δείπνο η Αραβική κουζίνα θα έχει την τιμητική της και θα συνεχίσουμε την διασκέδασή μας με το Αιγυπτιακό πρόγραμμα, «Γκελεμπία Πάρτυ. Αργά το βράδυ, άφιξη στο Ασουάν.
7

7η ημέρα, Πέμπτη, 08/12, 4η ημέρα Κρουαζιέρας: Αμπού Σίμπελ – Φίλαε – Φράγμα Ασουάν

Πρόγευμα, και πολύ πρωινή αναχώρηση, με πούλμαν, για το φημισμένο Αμπού Σίμπελ, όπου οι ναοί κόπηκαν σε χιλιάδες κομμάτια και μεταφέρθηκαν σε υψηλότερο σημείο και ανακατασκευάστηκαν με το αρχικό τους υλικό, για να γλυτώσουν από την καταβύθισή τους από το φράγμα του Ασουάν. Το Αμπού Σίμπελ περιλαμβάνει δύο ναούς που κτίσθηκαν από τον Ραμσή ΙΙ, έναν για τον εαυτό του και έναν για τη σύζυγό του Νεφερτάρι. Επιστρέφοντας από το Αμπού Σίμπελ, και μετά το γεύμα μας, θα επισκεφθούμε το νησάκι Φίλαε για να δούμε τον ξακουστό Πτολεμαϊκό ναό της Ίσιδας. Στην συνέχεια θα δούμε το μεγάλο φράγμα του Ασουάν που ρυθμίζει την ροή του Νείλου, και προαιρετικά (ιδίοις εξόδοις) μπορούμε να κάνουμε μια βαρκάδα με τις παραδοσιακές φελούκες κατά μήκος του βοτανικού κήπου με θέα το Μαυσωλείο του Πρίγκηπα Αγά Χαν. Απογευματινό τσάι στο κατάστρωμα, δείπνο και το βράδυ θα απολαύσουμε ένα Νουβιανό σόου.
8

8η ημέρα, Παρασκευή, 09/12: Ασουάν – Κάιρο (Πανοραμική ξενάγηση Νέας Πρωτεύουσας, Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο)

Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στο Κάιρο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Πρωινή επίσκεψη, για όσους το επιθυμούν, στην Αμπέτειο Σχολή του Καΐρου και στην συνέχεια Πανοραμική περιήγηση στην Νέα Πρωτεύουσα της Αιγύπτου, και ξενάγηση στο Νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο, εφόσον έχει ανοίξει τις πύλες του (επιβάρυνση εισιτηρίου εισόδου στο Νέο Μουσείο 15 ευρώ, ιδίοις εξόδοις). Γεύμα σε Αιγυπτιακό εστιατόριο, και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο για να το αξιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε.   *Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει και να γίνει πρώτα η πανοραμική περιήγηση και στην συνέχεια η επίσκεψη στην Αμπέτειο σχολή.
9

9η ημέρα, Σάββατο, 10/12: Κάιρο (Ξενάγηση Παλαιού Καΐρου, Νέο Μουσείο με τις Βασιλικές μούμιες, Χριστιανικό-Κοπτικό Κάιρο, Ακρόπολη)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και σήμερα θα ξεναγηθούμε στο Παλαιό Κάιρο, με τις χριστιανικές-κοπτικές συνοικίες του όπου θα δούμε τις εκκλησίες του Αγίου Γεωργίου και του Αγίου Νικολάου. Θα δούμε επίσης το Νέο Αιγυπτιακό Μουσείο με τις Μούμιες. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στο Ισλαμικό Κάιρο με επίσκεψη στην Ακρόπολη, για να δούμε το Τζαμί του Μοχάμεντ Αλί. Ελεύθερος χρόνος για τα τελευταία ψώνια στην παραδοσιακή αγορά του Χαν Ελ Χαλίλ με προαιρετικό γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερο απόγευμα. Το βράδυ, αποχαιρετιστήριο δείπνο στο Ελληνικό Κέντρο Καΐρου.
10

10η ημέρα, Κυριακή, 11/12: Κάιρο - Αθήνα

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο, αναχώρηση για το αεροδρόμιο και επιστροφή αεροπορικώς στην Αθήνα, με τις πανέμορφες εικόνες του ταξιδιού να μας κατακλύζουν και να δίνουμε μια υπόσχεση, ότι θα ξανάρθουμε!!

Τοποθεσία Περιήγησης

Κάιρο

Λούξορ

Ασσουάν

Αλεξάνδρεια

Review your experience

0.0
Βαθμολογία 0

Δίκλινο

1.480€

Τρίκλινο

1.465 €

Μονόκλινο

1.860 €

*Για την αποφυγή των επιπλέον εξόδων διαμονής σε μονόκλινο δωμάτιο καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε, βρίσκοντας κάποιον συνταξιδιώτη επίσης σε μονόκλινο, που να μπορείτε να μοιραστείτε ένα δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο και μια δίκλινη καμπίνα στο κρουαζιερόπλοιο. Σε αυτήν την περίπτωση τιμή θα είναι Άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
*Στην κρουαζιέρα δεν υπάρχει τρίκλινη καμπίνα και η διαμονή θα γίνει υποχρεωτικά σε 1 δίκλινη και 1 μονόκλινη. Η επιπλέον χρέωση για την μονόκλινη καμπίνα είναι 240 ευρώ.

  pre-black-friday-egypt
ΚΩΔΙΚΟΣ: BLACK-1 (για -100€ μονόκλινο / 1 άτομο )
ΚΩΔΙΚΟΣ: BLACK-2 (για -200€ δικλινο / 2 άτομα)
ΚΩΔΙΚΟΣ: BLACK-3 (για -300€ τρικλινο / 3 άτομα)
pre-black-friday-egypt
ΚΩΔΙΚΟΣ: BLACK-1 (για -100€ μονόκλινο / 1 άτομο )
ΚΩΔΙΚΟΣ: BLACK-2 (για -200€ δικλινο / 2 άτομα)
ΚΩΔΙΚΟΣ: BLACK-3 (για -300€ τρικλινο / 3 άτομα)

Εξόφληση όλου του ποσού (εως 9 δόσεις)

2,150.005,265.00

02 – 11 Δεκεμβρίου 2022

Κάϊρο, Αλεξάνδρεια, και 5ήμερη κρουαζιέρα στον Νείλο (Λούξορ – Ασουάν)

Αν ενδιαφέρεστε για έκδοση βίζας παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μας στο 211 211 8888

 

Προκαταβολές, εξόφληση και όροι ακύρωσης:

 • 18/11 –  εξόφληση υπολοίπου και τελική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής στην εκδρομή

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Με την πληρωμή προκατάβολής και τη δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα “Take me back to Egypt” ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ του όρους συμμετοχής του γραφείου μας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

SKU:N/A Category:

Πληροφορίες

 • Σημαντικές Σημειώσεις:
  Η ως άνω τιμή βασίζεται στην ελάχιστη συμμετοχή των 35 ατόμων. Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής, το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να προσαυξήσει το κόστος της εκδρομής ή να την ακυρώσει πλήρως.
 • Για την έκδοση της Βίζας απαιτούνται νέου τύπου διαβατήρια με ισχύ 06 μήνες από την ημερομηνία επιστροφής. Χρειάζεται φωτοτυπία του διαβατηρίου δυο εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
 • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη τρίτου πτυσσόμενου κρεβατιού και καλό θα είναι να μην επιλέγονται από τρείς ενήλικες.
 • Οι καμπίνες στα κρουαζιερόπλοια είναι αυστηρά δίκλινες και δεν υπάρχουν τρίκλινες καμπίνες.
 • Υπάρχει περιορισμένος αριθμός μονόκλινων δωματίων.
 • Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να τροποποιηθεί μόνο σε περίπτωση δυσχερειών που μπορούν να προκληθούν από απρόβλεπτα γεγονότα όπως δυσμενείς καιρικές συνθήκες, απεργίες ή άλλες καταστάσεις ανωτέρας βίας.
 • Οι ανωτέρω τιμές έχουν υπολογισθεί σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές των ανωτέρω υπηρεσιών που ισχύουν την 23/09/22 και υπόκεινται σε αλλαγή, μόνο σε περίπτωση αύξησης του αεροπορικού ναύλου η των φόρων ή αλλαγής ισοτιμίας ξένου νομίσματος ή οποιασδήποτε ανατροπής των αρχικών κοστολογικών δεδομένων και αυτό δεν αποτελεί αιτία για την ακύρωση της εκδρομής χωρίς τις σχετικές επιβαρύνσεις.

Όροι Συμμετοχής και Τρόπος πληρωμής:

 • Δήλωση συμμετοχής γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν συμπλήρωσης του Δελτίου Δήλωσης Συμμετοχής και πληρωμής της 1ης προκαταβολής.
 • Δηλώσεις συμμετοχής στο διάστημα των τελευταίων 33 ημερών πριν από την αναχώρηση πρέπει να συνοδεύονται με εξόφληση του συνολικού ποσού της εκδρομής.
 • Η εξόφληση της εκδρομής καθώς και η δήλωση συμμετοχής σε αυτήν, μπορεί να γίνει έως και τις 18/11.
 • Έως και 6 δόσεις μπορούν να υπάρξουν εφόσον επιθυμείτε να εξοφλήσετε με πιστωτική κάρτα, κατά την πληρωμή της τελευταίας δόσης. Εφόσον θέλετε να εξοφλήσετε προκαταβολικά με την δήλωση της συμμετοχής σας στην εκδρομή ,οι δόσεις θα είναι έως και 9. Δεκτές γίνονται όλες οι πιστωτικές κάρτες.

Επιλογες δωματίων και ατόμων

Άτομα

1 άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο, 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, 3 άτομα σε τρίκλινο δωμάτιο

You don't have permission to register
Skip to content