fbpx
TOP
Image Alt

28η Οκτωβρίου στους Άγιους Τόπους

28η Οκτωβρίου στους Άγιους Τόπους

από 685€ / άτομο
(0 Αξιολογήσεις)
28η Οκτωβρίου στους Άγιους Τόπους

Ιερουσαλήμ – Ναός της Αναστάσεως – Οδός Μαρτυρίου – Γεθσημανή – Πανάγιος Τάφος – Γολγοθάς – Πατριαρχείο – Ιορδάνης Ποταμός – Γαλιλαία – Τιβεριάδα – Θαβώρ – Κανά – Καπερναούμ – Βηθλεέμ  – Ναζαρέτ – Όρος Ελαιών – Σιών – Σαμάρεια – Ιεριχώ

Πολυσύχναστη και πολύβουη, η Ιερουσαλήμ σε ταξιδεύει ανάμεσα στο τώρα και στο ‘τότε’.

Μια πόλη Ιερή, Μαρτυρική και Ιστορική, όπου έζησε, δίδαξε, καταδικάστηκε και σταυρώθηκε ο Ιησούς Χριστός.

Μια από τις πιο σημαντικές διαδρομές που μπορεί να κάνει κάποιος στην παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ είναι να ακολουθήσει την Οδό του Μαρτυρίου (Via Dolorosa). Η Οδός του Μαρτυρίου είναι η διαδρομή που  ακολούθησε ο Ιησούς Χριστός προς τη σταύρωση και τον Γολγοθά.

Η ιστορική αυτή διαδρομή ξεκινά από τον μουσουλμανικό τομέα της παλιάς πόλης και καταλήγει στον Ναό της Αναστάσεως στην καρδιά της χριστιανικής συνοικίας. Στην πορεία αυτής της διαδρομής υπάρχουν 14 στάσεις που σχετίζονται με διαφορετικά επεισόδια της ιστορίας.

Αυτές οι στάσεις, της πορείας του Ιησού προς τη Σταύρωση, δεν είναι όλες εμφανείς. Κάποιες βρίσκονται μέσα σε κτίρια, ή μικρές εκκλησίες, ενώ άλλες είναι σαν κρυμμένες μέσα στη παλια πόλη. Οι τελευταίοι 4 σταθμοί-στάσεις, βρίσκονται μέσα στον Ναό της Αναστάσεως

Ιερουσαλήμ μια πόλη Ιερή, μυσταγωγική, μαρτυρική, ιστορική. Όπως και να την χαρακτηρίσεις, η Ιερουσαλήμ είναι σίγουρα μια από τις πιο δυνατές εμπειρίες που έχουμε ζήσει στη μέχρι τώρα ταξιδιωτική μας πορεία. Πώς θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά όταν σε αυτή την πόλη έζησε, δίδαξε, καταδικάστηκε και σταυρώθηκε ο Ιησούς Χριστός.

Χιλιάδες πιστοί επισκέπτονται κάθε χρόνο τα Ιεροσόλυμα και φυσικά δεν είναι μόνο Χριστιανοί. Η πόλη της Ιερουσαλήμ είναι εξίσου σημαντική για Εβραίους και Μουσουλμάνους πιστούς.

Για τον Χριστιανικό πληθυσμό, η Ιερουσαλήμ είναι κάτι παραπάνω από ένα ιστορικό μέρος με τόσα σημαντικά σημεία όπως Ο Ναός της Αναστάσεως, ο Τάφος της Παναγίας, η Φυλακή του Χριστού και πολλά άλλα. Όποια και να ‘ναι η σχέση σου με τη θρησκεία και τη χριστιανική πίστη, η δύναμη και η ενέργεια του τόπου σε καθηλώνει.

Αναχώρηση:

25/10, 7 ημέρες / 6 νύχτες

Αναχώρηση από Αθήνα: από €685

Αναχώρηση από Θες/νίκη: Κατόπιν Ζήτησης

Αναχωρήσεις από άλλες πόλεις της Ελλάδας, Κύπρο ή χώρες εξωτερικού, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιήτικό εμβολιασμού
Το ταξιδιωτικό πακέτο 28η Οκτωβρίου στους Άγιους Τόπους περιλαμβάνει:
 • Αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean με επιστροφή.
 • Φόροι αεροδρομίων.
 • Μία αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μία χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά το άτομο.
 • Επιλογή διαμονής σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Βηθλεέμ ή στην Ιερουσαλήμ.
 • Μεταφορές με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν, 30 άτομα η μέγιστη πληρότητα
 • Ημιδιατροφή καθημερινά (σε μπουφέ).
 • Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί.
 • Μετάβαση στον Άγιο Σάββα.
 • Ξεναγήσεις-περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα από Ιερωμένο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.
 • Έμπειρος αρχηγός – Συνοδός στα προσκυνήματα των Αγίων Τόπων.
 • Ασφάλεια Covid-19 & Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
 • ΦΠΑ.
Το ταξιδιωτικό πακέτο 28η Οκτωβρίου στους Άγιους Τόπους δεν περιλαμβάνει:
 • Ανάβαση με το τελεφερίκ στο Σαραντάριο Όρος €14.
 • Προαιρετικό γεύμα με ψάρι στην Τιβεριάδα €20.
 • Προαιρετική περιήγηση με πλοίο στην Τιβεριάδα θάλασσα €10.
 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.
 • Φιλοδωρήματα €20.

Σημειώσεις:

 • Το διαβατήριο πρέπει να λήγει 6 μήνες μετά από την ημερομηνία εισόδου στο Ισραήλ, διαφορετικά πρέπει να εκδοθεί καινούργιο.
 • Φωτοτυπία διαβατηρίου πρέπει να κατατεθεί στο γραφείο.
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, χωρίς να παραληφθεί κάτι από αυτό.
 • Μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση θα δοθούν οι τελικές αναλυτικές οδηγίες για το προσκυνηματικό ταξίδι.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση:  

1) Ακυρωτικές Δαπάνες λόγω Covid

Σε περίπτωση που ταξιδιώτης νοσήσει από Covid ενώ έχει προγραμματισμένο οργανωμένο ταξίδι με group, θα καλυφθεί και θα αποζημιωθεί για το ποσό των ακυρωτικών δαπανών του σχεδίου που είχε το γραφείο σας επιλέξει.
Θα καλύπτονται και ως Α’ βαθμού συγγενείς, αρκεί να ήταν προγραμματισμένο και αυτοί να ταξιδέψουν, χωρίς να υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ταξιδιωτών.
Η επέκταση ακυρωτικών για τον Covid είναι σχετικά περιορισμένη (π.χ. δεν ισχύει ο Β’ βαθμού συγγενής) και δεν καλύπτονται έξοδα ξενοδοχείου καραντίνας).
Περιπτώσεις ακυρωτικών από άλλα αίτια θα αποζημιώνονται, με τις συνήθεις διαδικασίες ως ίσχυε.

Λοιπές προϋποθέσεις της κάλυψης και εξαιρέσεις
α) Για την αποζημίωση, εκτός των προσωπικών στοιχείων (ΑΦΜ/ Διεύθυνση/ Ταυτότητα/ ΙΒΑΝ κλπ), χρειάζεται η προώθηση του test PCR που να πιστοποιεί την νόσηση από Covid από το διαγνωστικό κέντρο που έκανε την εξέταση.
Όταν θα υπάρχει απαίτηση, θα συμπληρώνεται υποχρεωτικά και το έντυπο συναίνεσης προσωπικών δεδομένων για τη λήψη των εξετάσεων.
β) Η λήξη της καραντίνας, στην οποία θα τεθεί ο υποψήφιος ταξιδιώτης, θα πρέπει να υπερβαίνει την προγραμματισμένη ημερομηνία αναχώρησης του ταξιδιώτη που ασθένησε.
Η διάρκεια της καραντίνας που θα εφαρμοσθεί ως μέτρο, θα είναι αυτή που εκάστοτε ορίζεται από την αρμόδια αρχή. ( ΕΟΔΥ), πχ 10 ή 14 ημέρες.
Δίνουμε ένα παράδειγμα :
Προγραμματισμένο ταξίδι 1.7.21
Χρονικό όριο καραντίνας λόγω Covid : 10 ημέρες
Θετικό test 25.06.21 Καλύπτεται
Θετικό test 20/06/21 δεν καλύπτεται
γ) Για να ισχύει η κάλυψη ακυρωτικών, θα πρέπει να δοθεί σε όλους τους ταξιδιώτες του Group (και όλων των group) και όχι μεμονωμένα κατ’ επιλογή.
δ) Η αποζημίωση ακυρωτικών από Covid (αλλά και γενικά), θα πρέπει πλέον να αποδίδεται απ’ ευθείας στον ταξιδιώτη, βάσει νέας νομοθεσίας.
ε) Δεν θα ισχύει η κάλυψη των ακυρωτικών δαπανών αν πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση τεθεί σε καραντίνα/ lockdown η περιοχή ή χώρα της αναχώρησης (Ελλάδα) καθώς και η περιοχή ή η χώρα ή οι χώρες άφιξης.
ζ) Η λίστα με τα άτομα που ταξιδεύουν θα πρέπει να αποστέλλεται με mail 72 ώρες πριν την αναχώρηση και όχι ως την ημέρα της αναχώρησης ως γνωρίζατε.

2) Λοιπές καλύψεις ταξιδιωτικής ασφάλισης λόγω Covid που θα εκδηλωθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Αν ένας ταξιδιώτης νοσήσει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του από Covid , τότε θα καλυφθεί σύμφωνα με τα όρια του σχεδίου που θα επιλέξετε για το σύνολο των παροχών και για τα έξοδα επαναπατρισμού και μέχρι το σύνολο των ισχυόντων ορίων.

Ειδικές Εξαιρέσεις
Δεν θα ισχύει η κάλυψη ταξιδιωτικής ασφάλισης λόγω Covid για τις εξής περιπτώσεις:
α) Κόστος διαμονής σε ξενοδοχείο καραντίνας που θα τεθεί ο ταξιδιώτης.
β) Δεν θα καλύπτονται έξοδα επίσπευσης ή αναγκαίας παράτασης του ταξιδιού, αν στη χώρα που βρίσκεται ο ταξιδιώτης εφαρμοστεί ξαφνικό lockdown, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου ταξιδιού.
γ) Δεν θα καλύπτονται ακυρωτικά αν πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση επιβληθεί lockdown στη χώρα προορισμού ή στην Ελλάδα και η ίδια εξαίρεση ισχύει αν δεν μπορεί να επιστρέψει ο ταξιδιώτης στην Ελλάδα, λόγω τοπικών μέτρων.

Τα αναφερόμενα ασφάλιστρα είναι με το επασφάλιστρο Covid, διότι θεωρούμε ότι μέχρι να λήξει αυτή η παγκόσμια ανησυχία, ταξιδιωτική ασφάλιση χωρίς Covid δεν θα υπάρχει ενδιαφέρον να προταθεί.

Αν παρεμπιπτόντως, υπάρχει γραφείο που επιθυμεί το σχέδιο καλύψεων να ισχύει χωρίς Covid, θα του δώσουμε τα ασφάλιστρα τα οποία κατά προσέγγιση θα είναι όπως ίσχυαν στο παρελθόν με μια μικρή προσαύξηση.
Επίσης, αν λήξει η ανάγκη της επέκτασης covid, με πρόσθετη πράξη τα ασφάλιστρα θα επανέλθουν στα προηγούμενα επίπεδα.

Για γραφεία που επιθυμούν να συνάψουν ετήσιο ασφαλιστήριο με ελάχιστα μικτά ασφάλιστρα άνω των 3.000€, θα δίνεται το δικαίωμα επιστροφής ασφαλίστρων 10%, λόγω καλού αποτελέσματος (με όριο δείκτη ζημιών 20%) και με προϋπόθεση την ανανέωση του ασφαλιστηρίου.

 • Περιλαμβάνεται
  Αεροπορικά εισιτήρια
  Ημιδιατροφή
  Μεταφορές
  Ξεναγήσεις
  Ξενοδοχείο 4 αστέρων
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Κρουαζιέρα
  Μεσημεριανό
  Ξενοδοχείο 5 αστέρων
  Πλήρης διατροφή
  Πρωινό

Πρόγραμμα Περιήγησης

1

1η Ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - IΕΡΟΥΣΑΛΗΜ / ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

Για αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης στις 16.45, πτήση προς Αθήνα στις 18.05 με άφιξη στις 18.55, Συνάντηση με το υπόλοιπο γκρουπ στην Αθήνα και συνεχίζουμε με πτήση της Aegean για το Τελ Αβίβ στις 23.55. Για αναχώρηση από την Αθήνα Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στο γκισέ της Aegean Airlines, στις 22.30. Check in και έλεγχος διαβατηρίων. Πτήση για το αεροδρόμιο Ben Gurion του Τελ Αβίβ με την Aegean στις 23.55. Άφιξη στις 02.00 (ξημερώματα 26/08/2021) . Τυπικές διαδικασίες συνόρων. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και αναχωρούμε. Μετάβαση στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση.
2

2η Ημέρα: ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ / ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ - ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ - ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ - ΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ - ΓΕΘΣΗΜΑΝΗ

Μετάβαση στον Ναό της Αναστάσεως όπου Θα προσκυνήσουμε ευλαβικά τον Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο του Χριστού μας, την Αποκαθήλωση, τον Φριχτό Γολγοθά, τον Τόπο της Εύρεσης του Τιμίου Σταυρού, το σημείο Μη μου Άπτου και το παρεκκλήσιο του Αγίου Λογγίνου . Θα ξεναγηθούμε και σε άλλα προσκυνήματα που βρίσκονται εντός του Ναού της Αναστάσεως. Επίσκεψη στο Πατριαρχείο, όπου εκεί θα μας δεχθεί η Α.Θ.Μ. ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος ο Τρίτος. Μετάβαση στον Πατριαρχικό Ναό των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης. Χρόνος ελεύθερος στην παλιά πόλη των Ιεροσολύμων. Συνεχίζουμε, στην Οδό του Μαρτυρίου, όπου βρίσκονται «οι στάσεις του Χριστού μας, πριν από τον Φρικτό Γολγοθά», η Πύλη της Καταδίκης, Οίκος της Αγίας Βερονίκης. Θα διαβούμε από το σημείο όπου ο Σίμων ο Κυρηναίος βοήθησε τον Χριστό μας να σηκώσει τον Σταυρό, τον τόπο όπου ο Χριστός συναντήθηκε με την Μητέρα Του και όπου ο Χριστός μας έπεσε από το βάρος του Σταυρού. Φθάνουμε στην Φυλακή του Χριστού μας, το ΠΡΑΙΤΩΡΙΟ. Μετάβαση στο Λιθόστρωτο, τον Οίκο Ιωακείμ και Άννας (των γονέων της Παναγίας μας) καθώς και στο σπίτι που γεννήθηκε η Παναγίας μας και από την πύλη των Λεόντων θα μεταβούμε την Γεθσημανή, όπου θα προσκυνήσουμε τον Τάφο της Παναγίας μας, καθώς και τους Τάφους των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννας και του Μνήστορος Ιωσήφ. Μετάβαση στον κήπο της Γεθσημανής, όπου βρίσκεται ο Τόπος της Προδοσίας και ο Βράχος της Αγωνίας. Ακολουθεί προσκύνημα στην Εκκλησία και στον Τόπο Λιθοβολισμού του Πρωτομάρτυρα Στεφάνου εκτός των τειχών της παλαιάς πόλης. Εδώ θα δούμε, την Χρυσή Πύλη και την κοιλάδα του Ιωσαφάτ (ή του χειμάρρου των Κέδρων). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.
3

3η Ημέρα: ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ - ΓΑΛΙΛΑΙΑ - ΘΑΒΩΡ - ΚΑΝΑ - ΚΑΠΕΡΝΑΟΥΜ

Πρωινή αναχώρηση για μία ολοήμερη επίσκεψη στην περιοχή της Γαλιλαίας. Στην Ναζαρέτ θα προσκυνήσουμε τον Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Συνεχίζουμε με την Κανά, στην οποία πραγματοποιήθηκε το πρώτο θαύμα του Κυρίου, της «μετατροπής του ύδατος εις οίνον», το Όρος Θαβώρ όπου έγινε η Μεταμόρφωση του Κυρίου μας. Ακολούθως προαιρετική προσκυνηματική βόλτα στην λίμνη (€10) και προαιρετικό γεύμα με ψάρι της λίμνης Γενησσαρέτ (€18). Επίσκεψη της Καπερναούμ όπου πραγματοποιήθηκαν τα περισσότερα των θαυμάτων του Κυρίου μας και του Όρους των Μακαρισμών, όπου ο Κύριός μας έκανε την επί του Όρους Ομιλία και ευλόγησε τους 5 άρτους και τους 2 Ιχθύες με τα οποία έφαγαν και χόρτασαν 5.000 άτομα. Σήμερα ολοκληρώνουμε την προσκυνηματική ημέρα μας με επίσκεψη στην Ιερά Μονή των Αγ. Αποστόλων, στην πόλη της Τιβεριάδος. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.
4

4η Ημέρα: ΓΕΘΣΗΜΑΝΗ - ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΙΩΝ- ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΤΑΜΟΣ - ΙΕΡΙΧΩ

Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο Θεομητορικό Μνήμα. Αναχώρηση για το Όρος των Ελαιών, όπου ο τόπος στον οποίο έγινε η Ανάληψη του Χριστού μας και ο τόπος της εμφανίσεως Του μετά την Ανάσταση. Μετάβαση στην Βηθανία, στην Ιερά Μονή Μάρθας και Μαρίας. Στη συνέχεια μετάβαση μέσω της «σιδηράς συνοριακής πύλης», που χωρίζει την Ιεριχώ από την κατεχόμενη περιοχή, στον Ιορδάνη ποταμό, στο πραγματικό σημείο που βαπτίσθηκε ο Χριστός μας, από τον Τίμιο Πρόδρομο. Θα δούμε την Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου παρά του Ιορδάνου ποταμού η οποία ανακαινίζεται πλήρως εκ των φθορών. Θα τελεσθεί η ακολουθία του Αγιασμού και θα αναγνωσθούν οι ευχές τοῦ Ἁγιασμοῦ τῶν Φώτων. Όσοι εκ των προσκυνητών επιθυμούν μπορούν να φορέσουν τον λευκό χιτώνα για την «προαιρετική-συμβολική βάπτιση των προσκυνητών» στον Ιορδάνη ποταμό, ψάλλοντας το τροπάριο «εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε..». Ακολούθως, αναχωρούμε για προσκύνημα στην Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου. Στην Ιεριχώ θα επισκεφθούμε το Σαραντάριο Όρος (ανάβαση με τελεφερίκ 14€), όπου ο Χριστός μας έζησε σαράντα μέρες με νηστεία και προσευχή, προ της ενάρξεως του Σωτηρίου Έργου Του. Επίσκεψη στη Μονή του Προφήτου Ελισσαίου, όπου η Συκομωρέα που ανέβηκε ο Ζακχαίος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, το βράδυ δείπνο, διανυκτέρευση.
5

5η Ημέρα: ΒΗΘΛΕΕΜ - ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΧΟΖΕΒΑ

Πρωινή, μετάβαση στο Ιερό Σπήλαιο της Γεννήσεως στην Βηθλεέμ, για να παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία. Ξενάγηση στη μεγάλη Βασιλική του Ιουστινιανού και προσκύνημα στο Σπήλαιο με τα ιερά λείψανα των σφαγιασθέντων από τον Ηρώδη νηπίων. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή των Ποιμένων, στο χωριό των Ποιμένων, και συνεχίζουμε για την Ιερά Μονή του Αγ. Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, όπου βρίσκεται το Ιερό Σπήλαιο των Τριών Μάγων. Ακολουθεί έπειτα το προσκύνημά μας με τοπικά ταξί στην αυστηρότερη Κοινοβιακή Λαύρα, του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου. Συνεχίζουμε για την Μονή των Αγίων Γεωργίου και Ιωάννου των Χοζεβιτών, στο φαράγγι Αινών, στην έρημο της Ιουδαίας. Επιστροφή στην Ιερουσαλήμ, όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο στον Πανάγιο Τάφο και στα καταστήματα της παλιάς πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.
6

6η Ημέρα: ΣΑΜΑΡΕΙΑ - ΣΙΩΝ – ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μετάβαση στην Σαμάρεια, στην πόλη Νεάπολη, όπου το Φρέαρ του Ιακώβ, μέσα στον περικαλλή Ναό της Αγίας Φωτεινής. Εδώ θα προσκυνήσουμε και το σκήνωμα του Αγ. Φιλούμενου. Ακολούθως πηγαίνουμε στον λόφο της Σιών, όπου βρίσκεται το Υπερώον στο οποίο έγινε ο Μυστικός Δείπνος, η Ψηλάφηση του Θωμά και η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος. Επίσης εκεί βρίσκονται η Πατριαρχική Σχολή, ο Τάφος του Δαυίδ και το σπίτι του Ιωάννου, στο οποίο εκοιμήθη η Παναγία μας. Στην συνέχεια επίσκεψη στις Ιερές Μονές της Μεγάλης Παναγίας, του Τιμίου Προδρόμου, της Παναγίας Σαϊδανάγιας, των Αγίων Θεοδώρων. Χρόνος ελεύθερος στην παλιά πόλη και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.
7

7η Ημέρα : ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ / ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ – ΛΗΔΑ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινή μετάβαση στον Ναό της Αναστάσεως για να παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία. Ένα τελευταίο προσκύνημα στον Πανάγιο Τάφο και στην συνέχεια στάση στο Μοναστηριακό συγκρότημα του Αγ. Γεωργίου στην Λήδα, όπου θα προσκυνήσουμε τον τάφο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος. Πριν την μετάβαση μας στο αεροδρόμιο, επίσκεψη στο Τελ Αβιβ. Χρόνος ελεύθερος. Στην συνέχεια μετάβαση στο αεροδρόμιο. Πτήση επιστροφής προς Αθήνα - Θεσσαλονίκη Μετάβαση στο αεροδρόμιο στο Τελ Αβίβ, τυπικές διαδικασίες, έλεγχος αποσκευών και διαβατηρίων. Πτήση επιστροφής με Aegean Airlines στις 20.10 με άφιξη στην Αθήνα στις 22.10. Συνεχίζουμε με για Θεσσαλονίκη στις 23.05 με άφιξη στην πόλη του Θερμαϊκού στις 00.10

Τοποθεσία Περιήγησης

Ιερουσαλήμ

Βηθλεέμ

Δίκλινο Δωμάτιο (αναχώρηση από Αθήνα)

685€ / άτομο

Δίκλινο Δωμάτιο (αναχώρηση από Θεσσαλονίκη)

755€ / άτομο

Μονόκλινο: + €160
Φιλοδωρήματα + €20 (υποχρεωτικά)

Δίκλινο Δωμάτιο (αναχώρηση από Αθήνα)

805€ / άτομο

Δίκλινο Δωμάτιο (αναχώρηση από Θεσσαλονίκη)

885€ / άτομο

Μονόκλινο: + €220
Φιλοδωρήματα + €20 (υποχρεωτικά)

Review your experience

0.0
Βαθμολογία 0
You don't have permission to register
Μετάβαση στο περιεχόμενο