fbpx
TOP
Image Alt

Πανόραμα Ταυλάνδης & εξωτικά νησιά – 13 μέρες

Πανόραμα Ταυλάνδης & εξωτικά νησιά – 13 μέρες

από 1420€ / άτομο
(0 Αξιολογήσεις)
Πανόραμα Ταυλάνδης & εξωτικά νησιά – 13 μέρες
Αναχωρήσεις :  4 & 16 Αυγούστου 

Μπανγκόκ, Αγιουτάγια, Γέφυρα του ποταμού Κβάι, Κατσαναμπούρι, Κράμπι, Νησιά Πι Πι, Σαμούι, Θαλάσσιο πάρκο Ανγκ Τονγκ .

 

 Ταξίδι στη χώρα του μασάζ, των ανέσεων, των αγορών, των φυλών, του φυσικού πλούτου και του Αυτοκρατορικού παρελθόντος !

 

Έντονοι συνδυασμοί και αντιθέσεις σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού θα μας κρατάνε σε εγρήγορση και θα μας χαλαρώνουν παράλληλα, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες από την Ιστορική γέφυρα του Ποταμού Κβάι, να συμπληρώνει το καταπράσινο τοπίο του Κατσαναμούρι …Τη Μπανγκόκ με τα πολυάριθμα μνημεία και ανάκτορα που θυμίζουν τον Αυτοκρατορικό της πλούτο, να ανταγωνίζεται την ιστορική πρωτεύουσα Αγιουτάγια, αλλά και τη  διάσημη «Παραλία» στα νησιά Πι Πι να εκτοξεύουν την ομορφιά του θαλάσσιου πάρκου Ανγκ Τονγκ !

 

Ο καλύτερος τρόπος για να συνδυάσετέ τον φυσικό πλούτο με την κοσμοπολίτικη ομορφιά της πρωτεύουσας και τα θαλάσσια πάρκα των εξωτικών νησιών της …συμμετέχοντας και στο μεγαλύτερο πάρτι παραλίας στον κόσμο !

 

Φέτος επιλέξτε τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό στη Ταϊλάνδη και χαρίστε τις καλύτερες διακοπές στον εαυτό σας !

 

 

 • Διαμονή στις καλύτερες περιοχές και σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*
 • Θα απολαύσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα παρθένα δάση και την εξωτική ομορφιά, της χώρας, διαμένοντας στο Κατσαναμπούρι, δίπλα από τη γέφυρα Κβάι
 • Θα γνωρίσουμε από κοντά το μεγαλύτερο κέντρο διπλωματίας και εμπορίου του κόσμου την παλιά πρωτεύουσα της Αυτοκρατορίας Αγιουτάγια.
 • Θα θαυμάσουμε τη τελειότητα της αρχιτεκτονικής του σημαντικότερου ναού της χώρας Βατ Πο
 • Θα κολυμπήσουμε όπως ο Ντι Κάπριο στα διάσημα νησιά Πι Πι και τον κόλπο Μάγια, που έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας «Η Παραλία».
 • Θα γνωρίσουμε από κοντά το εκπληκτικής ομορφιάς θαλάσσιο πάρκο Ανγκ Τονγκ
 • Θα γλεντήσουμε με τον καλύτερο τρόπο στους ξέφρενους ρυθμούς του Full Moon party στο Κο Πανγκάν
 • Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε δύο από τις τουριστικότερες περιοχές της χώρας το Κράμπι & το Σαμούι
 • Επιλέξαμε διαμονή στις ομορφότερες παραλίες, στην Αο Ναγκ στο Κράμπι και Τσαουένγκ στο Σαμούι

 

Το  ταξίδι πανόραμα Ταϊλάνδης περιλαμβάνει :
 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) μέσω ενδιάμεσου σταθμού σε πτήσεις της Lufthansa / Austrian, με μία (1) κύρια αποσκευή 23 κιλών ανά άτομο
 • Εσωτερικές πτήσεις από Μπανγκόκ-Κράμπι & Σαμούι-Μπανγκόκ
 • Μεταφορά με πούλμαν & πλοίο από Κράμπι – Σμαούι
 • 2 (δύο) διανυκτερεύσεις στη Μπανγκόκ σε ξενοδοχείο 4*
 • 2 (δύο) διανυκτερεύσεις στο Καντσαναμπούρι σε ξενοδοχείο 4*
 • 3 (τρεις) διανυκτερεύσεις στο Κράμπι σε ξενοδοχείο 4*
 • 3 (τρεις) διανυκτερεύσεις στο Σαμούι σε ξενοδοχείο 4*
 • 10 πρωινά (Π), 1 Γεύμα (Γ)
 • Μεταφορές – εκδρομές – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Φ.Π.Α.
 • Συνοδό από Αθήνα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

 

Το  ταξίδι πανόραμα Ταϊλάνδης  δεν περιλαμβάνει :
 • Αχθοφορικά φιλοδωρήματα
 • Τοπικοί δημοτικοί, φόροι υπηρεσιών & οικολογικοί φόροι, που πληρώνονται υποχρεωτικά από τους πελάτες μόνο κατά την είσοδο στα ξενοδοχεία (αν αυτό χρειαστεί)
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο
 • Έξοδα για PCR tests, αν αυτό κριθεί αναγκαίο
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ :   

Δίκλινο

1420€

Διαφορά Μονόκλινου + € 450

Μονόκλινο + € 790

 

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ :  
 •  Tο check in προβλέπετε στα ξενοδοχεία μετά τις 14:00 μ.μ. και το check Out έως 11.00πμ
 • Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.
 • Το πρόγραμμα έχει κοστολογηθεί με το κόστος συνοδού από την Αθήνα και καθ’ όλη τη διάρκειά του
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ : 

 Απαραίτητο το διαβατήριό σας με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα προορισμού.

 • Περιλαμβάνεται
  Αεροπορικά εισιτήρια
  Μεταφορές
  Ξεναγήσεις
  Ξενοδοχείο 4 αστέρων
  Πρωινό
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Ημιδιατροφή
  Κρουαζιέρα
  Μεσημεριανό
  Ξενοδοχείο 5 αστέρων
  Πλήρης διατροφή

Πρόγραμμα Περιήγησης

1

Αθήνα – Μπανγκόκ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Μπανγκόκ.
2

Μπανγκόκ

Μεσημεριανή άφιξη στην αυτοκρατορική πρωτεύουσα της Μπανγκόκ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση
3

Μπανγκόκ -Ξενάγηση πόλης

Με την πρωινή μας ξενάγηση, θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεναγηθούμε στο τέμπλο του Χρυσού Βούδα, να γνωρίσουμε τη Κινέζικη συνοικία, αλλά και την κεντρική αγορά λουλουδιών. Θα συνεχίσουμε με το σύμπλεγμα των ναών Βατ Πο, με τον σμαραγδένιο και ξαπλωτό Βούδα των 45 μέτρων. Χρόνος για να φωτογραφηθείτε με φόντο τους ναούς, οι λεπτομέρειες των οποίων αγγίζουν την τελειότητα. Διασχίζοντας το ποτάμι θα γνωρίσουμε από κοντά το «Ναό της Αυγής» Βατ Αρουν. Θα ακολουθήσει στάση στο Asiatique Market (χρόνος ελεύθερος για προαιρετικό γεύμα). Τέλος θα ακολουθήσει η μεταφορά μας στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση ή περπάτημα στη λεωφόρο Σούγκουμβιτ, γεμάτη από πολυκαταστήματα προσφορών  
4

Μπανγκόκ-Αγιουτάγια-Γέφυρα του ποταμού Κβάι (Καντσαναμπούρι)

Η ιστορική πόλη της Αγιουτάγια, ιδρύθηκε το 1350 και αποτέλεσε τη δεύτερη πρωτεύουσα του Βασιλείου του Σιάμ και άκμασε από τον 14ο ως τον 18ο αιώνα σε βαθμό που αποτέλεσε το μεγαλύτερο κέντρο διπλωματίας και εμπορίου στον κόσμο όλη εκείνη την περίοδο. Στρατηγικά χτισμένη πάνω σε ένα νησί, περιβάλλεται από τρία ποτάμια που ένωναν τη πόλη με τη θάλασσα και απέτρεπαν την θαλάσσια επίθεση από εχθρικά πλοία ή εποχικές πλημύρες. Τα 289 εκτάρια γης, προστατευμένα από την UNESCO, είναι όμορφα διακοσμημένα από κανάλια, τάφρους, βουδιστικά μοναστήρια μνημειακών διαστάσεων, αγάλματα, prang(πύργοι που χρησίμευαν ως λειψανοθήκες), μεγάλα ανάκτορα και διέθετε ένα πρωτοπόρο για την εποχή του υδραυλικό σύστημα διαχείρισης υδάτων. Στη συνέχεια, αφού επισκεφθείτε το συμμαχικό νεκροταφείο και το μουσείο του Β΄ παγκοσμίου πολέμου, θα φθάσουμε στη διασημότερη γέφυρα του κόσμου, αυτήν του ποταμού Κβάι. Τακτοποίηση σε γραφικό ξενοδοχείο πάνω στον ποταμό. Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα και τον ρομαντικό τοπίο που χαρίζει η περιοχή Καντσαναμπούρι πάνω στον ποταμό.
5

Καντσαναμπούρι-Ημέρα ελεύθερη

Απολαύστε την περιοχή που είναι γνώριμη στους Ταϊλανδούς για σύντομες εξορμήσεις από τη Μπανγκόκ και απολαύστε το δροσερό κλίμα, σε ένα εξωτικό τοπίο έχοντας την ευκαιρία για πολλές δραστηριότητες στη φύση όπως πεζοπορίες, ράφτινγκ ή βόλτα με ελέφαντες σε καταρράκτες & σε φαράγγια μέχρι και επίσκεψη σε υποβρύχιο ναό.

6

Καντσαναμπούρι-Μπανγκόκ-Κράμπι

Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ και πτήση για Κράμπι

Άφιξη στο Κράμπι, που φημίζεται για το τροπικό του τοπίο, τις θερμές πηγές, τα θαλάσσια σπήλαια, τα πάρκα άγριας ζωής, τα υπέροχα κοντινά νησιά και τους ομορφότερους κοραλλιογενείς υφάλους της χώρας.

Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας

7

Κράμπι -Νησιά Πι Πι – Κόλπος Μάγια & νησί Κάι

Σε απόσταση 40 χιλιομέτρων στη θάλασσα Ανταμάν, θα βρεθείτε στο διασημότερο σημείο της χώρας, τα νησιά Πι Πι. Ασβεστολιθικοί βράχοι που κόβουν την ανάσα υψώνονται πάνω από τα σμαραγδένια νερά της περιοχής και χαρίζουν μία εντυπωσιακή θέα, προκαλώντας να κολυμπήσουμε (όπως ακριβώς έκανε και ο Ντι Κάπριο στη διάσημη ταινία «Η Παραλία». Θα πραγματοποιηθεί στάση στον κόλπο Μάγια (σημείο που έγιναν και τα γυρίσματα της ταινίας). Η περιοχή είναι γεμάτη από λευκές παραλίες και  κοραλλιογενείς υφάλους, που περιμένουν να τα ανακαλύψουμε. Ακολουθεί στάση στο Νησί Κάι, σημείο υπέροχη για να τραβήξουμε φωτογραφίες από κοπάδια πολύχρωμων ψαριών και σημείο για να κάνουμε «σνόρκελινγκ» κολύμπι με μάσκα και βατραχοπέδιλα. Ακολουθεί στάση με γεύμα θαλασσινών και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  
8

Κράμπι - Ημέρα ελεύθερη

Ημέρα ελεύθερη για να απολαύστε το μπάνιο σας στη παραλία Αο Νάνγκ.

9

Κράμπi – Σαμούι

Πρωινή μεταφορά με πούλμαν και ταχύπλοο μέχρι το νησί των εκλεκτών τουριστών της Ταϊλάνδης το Σαμούι. Μεταφορά στην ομορφότερη παραλία του νησιού,  Τσαουένγκ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τα μικρομάγαζα, εστιατόρια και μπαρ της περιοχής σας.  
10

Σαμούι

Απολαύστε το μπάνιο σας ή ακολουθήστε ένα προαιρετικό σαφάρι με 4Χ4 στο κέντρο του νησιού, για να απολαύσετε τη θέα από ψηλά, να κολυμπήσετε στους καταρράκτες και να κάνετε βόλτα με ελέφαντες. Μπορείτε ακόμα να επισκεφθείτε και μόνοι σας του ιερούς βράχους Granpa, που θυμίζουν ανδρισμό και θηλυκότητα ή το σύμπλεγμα γλυπτών του βουδιστικού ναού Βατ Πλάι Λεμ, με το εντυπωσιακό λευκό άγαλμα με 18χέρια της θεάς του ελέους & Συμπόνιας. Το βράδυ φορέστε το καλό σας μαγιό και παρεό και ετοιμαστείτε να συμμετάσχετε στο μεγαλύτερο Full Moon πάρτυ της ζωής σας. Έχουμε προβλέψει τις μετακινήσεις μας με ταχύπλοο για το κοντινό νησί Κο Παγκάν. Με την άφιξή σας αγοράστε το κουβαδάκι που θα έχει μέσα πάγο και ένα μικρό μπουκάλι από το αγαπημένο σας ποτό. Το πάρτι γίνεται σε μία τεράστια ακτογραμμή…ειδικά διαμορφωμένη με εξέδρες – πλατφόρμες και φωτορυθμικά από ακτίνες λέιζερ. Επιλέξτε έναν από τους διάσημους DJ και απολαύστε τη μουσική που επιθυμείτε στο σημείο της παραλίας που παίζει ο DJ της επιλογής σας. Αξίζει να κάνετε ένα τατουάζ από φωσφορούχα μπογιά (για να μπορούν να σας βρίσκουν οι φίλοι σας) και να αγοράσετε και ένα αναμνηστικό μπλουζάκι ή καπέλο, που αναγράφει ότι ήσασταν και εσείς στο μεγαλύτερο πάρτι του πλανήτη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Σαμούι.
11

Σαμούι – Εκδρομή στο Θαλάσσιο Πάρκο Ανγκ Τονγκ

Πρωινή εκδρομή στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ang Thong. Πρόκειται για το αρχιπέλαγος της «Χρυσής Λεκάνης» που αποτελείται από 42 μικρά νησάκια που καλύπτουν μία έκταση 102 τετραγωνικών χιλιομέτρων, μόλις 30 χιλιόμετρα δυτικά του Σαμούι. Εδώ θα επισκεφθούμε το παρατηρητήριο με την όμορφη θέα στο πάρκο, θα περπατήσουμε στη θαλάσσια λίμνη στη κορυφή ενός βράχου και θα έχουμε τη δυνατότητα να κολυμπήσουμε ή να κάνουμε βόλτα με καγιάκ.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
12

Πτήση επιστροφής

Πρωινή πτήση για Μπανγκόκ και πτήση για Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό
13

Άφιξη στην Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα

Τοποθεσία Περιήγησης

ΤΑΙΛΑΝΔΗ

Ταϊλάνδη Μπανγκόκ Αγιουτάγια Καντσαναμπούρι Κράμπι Νήσοι Πι Πι Koh Samui Mu Ko Ang Thong National Marine

Δίκλινο

1420€

Διαφορά Μονόκλινου + € 450

Μονόκλινο + € 790

Review your experience

0.0
Βαθμολογία 0
You don't have permission to register
Μετάβαση στο περιεχόμενο