fbpx
from 0,00€
Αίτημα

Χριστούγεννα στο Ντουμπάι

0/5
Διάρκεια

6-7-8 ημέρες

Τύπος Ταξιδιού

Συγκεκριμένες Αναχωρήσεις

Μέγεθος Group

Απεριόριστο

Γλώσσα

Ελληνικά

Πληροφορίες

Χριστούγεννα στο Ντουμπάι, την «Πόλη του Χρυσού», αλλά και στο Άμπου Ντάμπι, του μεγαλύτερου από τα επτά εμιράτα και πρωτεύουσα της Ομοσπονδίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Δεν πρόκειται λοιπόν για ένα απλό ταξίδι στο Ντουμπάι με μόνο μια ξενάγηση και όλα τα άλλα προαιρετικά, αλλά για μια ολοκληρωμένη εμπειρία – γνωριμία σε βάθος. Σε αυτό βοηθά η διήμερη ξενάγηση από έμπειρο αρχηγό στο Ντουμπάι, αλλά και η διήμερη διαμονή και ξενάγηση στο Αμπού Ντάμπι. Στη χώρα όπου η Δύση συναντά την Ανατολή, θα κινηθούμε μεταξύ των επιβλητικών ουρανοξυστών εκπληκτικής αρχιτεκτονικής και της ερήμου, που άλλοτε κάλυπτε όλη την επιφάνεια της περιοχής. Μέσα σε όλο αυτό το σύγχρονο κόσμο του ταξιδιού αυτού έχουμε καταφέρει να προσθέσουμε παραδοσιακά στοιχεία και πολιτιστικές επισκέψεις όπου θα μας γνωρίσουν τα Αραβικά εμιράτα αλλιώς. Θα δούμε πώς μέσα σε ένα χρονικό διάστημα πενήντα ετών, η έρημος μετατράπηκε σε μία υπερσύγχρονη μεγαλούπολη με μεγάλες εκτάσεις πρασίνου.

 

6, 7, 8 ημέρες | Αναχωρήσει: 22, 23, 24, 26, 27, 28, 29 Δεκεμβρίου 

Χριστούγεννα στο Ντουμπάι

Το ταξίδι ξεκινάει με τις 4 διανυκτερεύσεις στο Ντουμπάι. Την πρώτη μέρα θα περιηγηθούμε στο παραδοσιακό τμήμα του Ντουμπάι, θα πάρουμε τα πλωτά παραδοσιακά ταξί και θα κινηθούμε στα παζάρια τους μπαχαρικών και χρυσού, και η μέρα μας θα κλείσει με γεύμα. Η επόμενη ημέρα είναι αφιερωμένη στο μοντέρνο τμήμα της πόλης και της εισόδου μας στο νησί του φοίνικα με το monorail για να δούμε την κατασκευή από ψηλά. Η εμπειρία μας σε αυτό το εμιράτο θα ολοκληρωθεί με το σαφάρι μας στην έρημο με jeep 4×4, δείπνο και χορευτικό σόου. Οι δύο επόμενες διανυκτερεύσεις μας είναι αφιερωμένες στην πρωτεύουσα της χώρας, Άμπου Ντάμπι. Θα δούμε το εξαιρετικό τζαμί Σέιχ Ζάιντ, το μεγαλοπρεπές παλάτι Qasr Al Watan, το μουσείο του Λούβρου και το νησί που φιλοξενεί τους αγώνες της Formula 1 και το πάρκο της Ferrari.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/12/2023

2κλινο

1380 €

3κλινο

1380 €

1κλινο

2080 €

Φόροι 495 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 22, 23, 24/12/2023

2κλινο

1499 €

3κλινο

1499 €

1κλινο

1949 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 28, 29/12/2023

2κλινο

1999 €

3κλινο

1999 €

1κλινο

2899 €

Φόροι 495 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 22/12/2023

2κλινο

1499 €

3κλινο

1499 €

1κλινο

1949 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 26/12/2023

2κλινο

1999 €

3κλινο

1999 €

1κλινο

2899 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 27, 29/12/2023

2κλινο

1799 €

3κλινο

1799 €

1κλινο

2699 €

Φόροι 495 €

Με μια ματιά

 • Επισκεφτείτε εξαιρετικά κτίρια στην «Πόλη του Χρυσού», το μαγευτικό και χλιδάτο Ντουμπάι, αλλά και στην παραλιακή περιοχή Τζουμέιρα.
 • Εκδράμετε στην πρωτεύουσα της Ομοσπονδίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το «Μανχάταν της Μέσης Ανατολής», το Άμπου Ντάμπι.
 • Διασχίστε την έρημο με Jeep 4x4 και βιώστε μια βεδουίνικη βραδιά με παραδοσιακές αραβικές λιχουδιές, βόλτα με καμήλες και χορευτικό σόου.

Πρόγραμμα

1η ημέρα: Αθήνα - Ντουμπάι
1η ημέρα: Αθήνα - Ντουμπάι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ντουμπάι. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Ντουμπάι – Ξενάγηση στο Παραδοσιακό Ντουμπάι (Ντέιρα – Μπαρ Ντουμπάι – Ζαμπίλ – γεύμα)
2η ημέρα: Ντουμπάι – Ξενάγηση στο Παραδοσιακό Ντουμπάι (Ντέιρα – Μπαρ Ντουμπάι – Ζαμπίλ – γεύμα)

Μετά το πρωινό ξεκινάμε την πρώτη μας ξενάγηση για να δούμε την παλιά πόλη του Ντουμπάι και να καταλάβουμε το πώς ξεκίνησαν όλα. Πρώτη μας επίσκεψη η περιοχή του Μπαρ Ντουμπάι και το κομμάτι της Μπαστάκια όπου βρίσκονται τα πρώτα «χτιστά» σπίτια του Ντουμπάι. Μια γραφική περιοχή με στενά δρομάκια την οποία θα διασχίσουμε πεζοί (αν το επιτρέπει ο καιρός λόγω υψηλών θερμοκρασιών κάποιους μήνες του χρόνου) για να καταλήξουμε στο πιο παλιό κτίριο της πόλης, το Φρούριο Αλ Φαχίντι. Εν συνεχεία θα φτάσουμε στο Creek, το κανάλι του Ντουμπάι όπου και θα επιβιβαστούμε στα Abra, τα πλωτά τους ταξί για να το διασχίσουμε και να φτάσουμε στην περιοχή της Ντέιρα. Εκεί βρίσκονται οι αγορές Χρυσού και Μπαχαρικών. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε τις αγορές σας σε μπαχαρικά, σουβενίρ και γιατί όχι σε χρυσό και μην ξεχάσετε το παζάρι στις τιμές. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και ένα φυσικό χυμό από εξωτικά φρούτα όπως μάνγκο και αβοκάντο. Η ξενάγησή μας θα συνεχίσει με την περιοχή Ζαμπίλ (Zabeel), όπου θα δούμε εξωτερικά το Dubai Frame, μια εντυπωσιακή κατασκευή που μοιάζει με γιγάντια κορνίζα, η οποία αποτελείται από δύο πύργους 150 μ. ο καθένας, οι οποίοι στην κορυφή συνδέονται με μια γυάλινη γέφυρα. Εν συνεχεία θα δούμε κάποια από τα παλάτια των Σεΐχηδων και θα σταματήσουμε για φωτογραφίες μπροστά από το παλάτι του σημερινού Σεΐχη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ Μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ. Αν είμαστε τυχεροί θα δούμε και παγώνια να κάνουν βόλτα στην είσοδο. Πριν την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο, έχουμε το γεύμα μας. Το απόγευμα είναι ελεύθερο για να επισκεφτείτε κάποιο από τα μεγάλα εμπορικά της πόλης όπως το Dubai Mall ή το Emirates Mall, ή να κάνετε προαιρετικά το Dubai By Night. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ντουμπάι - Ξενάγηση Μοντέρνου Ντουμπάι (Τζουμέιρα – Ντουμπάι Μαρίνα – Νησί Φοίνικα – Λεωφόρος Σέιχ Ζάιντ – Μπουρτζ Χαλίφα - Downtown)
3η ημέρα: Ντουμπάι - Ξενάγηση Μοντέρνου Ντουμπάι (Τζουμέιρα – Ντουμπάι Μαρίνα – Νησί Φοίνικα – Λεωφόρος Σέιχ Ζάιντ – Μπουρτζ Χαλίφα - Downtown)

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για το κέντρο της πόλης ή αλλιώς Downtown. Θα κινηθούμε κατά μήκος του δρόμου του Σεΐχη Ζάιντ, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο κεντρικούς δρόμους, όπου θα δούμε πανοραμικά τους δίδυμους πύργους του Ντουμπάι, την επέκταση του καναλιού Creek που είχαμε διασχίσει την προηγούμενη μέρα, το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο και την κατασκευή του εναέριου μετρό τους για να καταλήξουμε στα πόδια του ψηλότερου πύργου στον κόσμο του Μπουρτζ Χαλίφα, όπου θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες. Κατόπιν, θα διασχίσουμε την περιοχή Downtown και το Boulevard Street με τα υπέροχα μαγαζιά και θα συνεχίσουμε για την παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα. Εκεί θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο-κατάρτι Μπουρτζ Αλ Αράμπ. Θα συνεχίσουμε με στάση για φωτογραφίες σε ένα υπέροχο συγκρότημα με κάποια από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της πόλης. Η ξενάγησή μας συνεχίζεται με το τεχνητό νησί του φοίνικα Palm Jumeirah. Εκεί θα πάρουμε το εναέριο τρενάκι (monorail – εισιτήριο περιλαμβάνεται) για να δούμε το νησί από ψηλά, τα φύλλα με τις βίλες όλων των διάσημων, το πάρκο Aquaventure και έτσι θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα του πως είναι το νησί σαν κατασκευή. Θα βγάλουμε φωτογραφίες μπροστά από το ξενοδοχείο Ατλάντις και μετά αναχώρηση  για την περιοχή Ντουμπάι Μαρίνα. Στάση για φωτογραφίες μπροστά από τον ψηλότερο στριφτό πύργο στον κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα είναι ελεύθερο. Για το βράδυ σας προτείνουμε να κάνετε μια κρουαζιέρα στην Dubai Marina με δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Ντουμπάι - Σαφάρι στην έρημο με 4Χ4
4η ημέρα: Ντουμπάι - Σαφάρι στην έρημο με 4Χ4

Το μεσημέρι  περίπου 15.30 θα μας παραλάβουν από το ξενοδοχείο οι οδηγοί – ξεναγοί μας για το σαφάρι. Μετά από περίπου 1 ώρα διαδρομή θα φτάσουμε στο σημείο όπου θα ξεκινήσει το σαφάρι. Δενόμαστε και ξεκινάμε να διασχίσουμε την έρημο που άλλοτε διέσχιζαν τα καραβάνια. Θα κινηθούμε με τα jeep πάνω στους αμμόλοφους ενώ θα κάνουμε και στάσεις για φωτογραφίες στους αμμόλοφους και στο ηλιοβασίλεμα. Η διαδρομή μας θα καταλήξει στις τέντες των Βεδουίνων όπου θα έχουμε το δείπνο μας. Εκεί θα έχουμε και την ευκαιρία να κάνουμε βόλτα με καμήλες, χέννα τατουάζ, ναργιλέ και βέβαια να απολαύσουμε χορό της κοιλιάς και το χορό του δερβίση. Και όλα αυτά κάτω από τα αστέρια της ερήμου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας γεμάτοι νέες εμπειρίες.

5η ημέρα: Ντουμπάι – Άμπου Ντάμπι (Τζαμί Σέιχ Ζάιντ – πολιτιστικό χωριό – παραλιακή οδός Corniche – γεύμα (1η ξενάγηση)
5η ημέρα: Ντουμπάι – Άμπου Ντάμπι (Τζαμί Σέιχ Ζάιντ – πολιτιστικό χωριό – παραλιακή οδός Corniche – γεύμα (1η ξενάγηση)

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι ή όπως το λένε οι ντόπιοι, το «πράσινο Εμιράτο». Μετά από μια απόσταση 190 χλμ. (περίπου 2 ώρες), φθάνουμε στην πόλη και αρχίζουμε την ξενάγηση μας με επίσκεψη στο μεγαλοπρεπές Τζαμί του Σεΐχη Ζάιντ, και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φωτογραφίες. Θεωρείται το πιο όμορφο τζαμί στον μουσουλμανικό κόσμο. Το πρόγραμμά μας συνεχίζεται με το πολιτιστικό χωριό του Άμπου Ντάμπι, ένας χώρος που μας ταξιδεύει στο παρελθόν της πόλης. Τελειώνοντας την ξενάγησή μας γεύμα και στη συνέχεια, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε  το Emirates Palace για να απολαύσετε έναν γευστικό καπουτσίνο με νιφάδες από… χρυσό 24 καρατίων (χρειάζεται απαραιτήτως προκράτηση). Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Άμπου Ντάμπι (Παλάτι Qasr Al Watan – Μουσείο Λούβρου – Yas Island) (2η ξενάγηση)
6η ημέρα: Άμπου Ντάμπι (Παλάτι Qasr Al Watan – Μουσείο Λούβρου – Yas Island) (2η ξενάγηση)

Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας στην πρωτεύουσα για να δούμε όσο περισσότερα γίνεται. Ξεκινάμε με το παλάτι Qasr Al Watan (εισιτήριο περιλαμβάνεται), το μοναδικό παλάτι που επιτρέπει την είσοδο σε επισκέπτες και χρησιμοποιείται κυρίως για εκδηλώσεις που αφορούν τη βασιλική οικογένεια, διαμονή επίτιμων καλεσμένων και για συνεδριάσεις του Σεΐχη με άλλους κυβερνήτες. Θα εκπλαγείτε από τον πλούτο και την πολυτέλεια. Αφήνουμε πίσω μας το παλάτι, μέσα από τον πανέμορφο παραλιακό δρόμο της πόλης και φτάνουμε στο Μουσείο του Λούβρου του Άμπου Ντάμπι όπου και θα επισκεφτούμε (είσοδος περιλαμβάνεται). Εκεί σας δίνεται ο χρόνος να θαυμάσετε το εκπληκτικό από αρχιτεκτονικής άποψης μουσείο και τα δεκάδες εκθέματα διαφόρων πολιτισμών που εκτίθενται μέσα. Η περιήγησή μας στην πρωτεύουσα ολοκληρώνεται με την επίσκεψη στο Yas Island, το νησί όπου φιλοξενεί την πίστα της Formula 1. Θα κάνουμε μια στάση για φωτογραφίες και μετά θα μπούμε στην είσοδο του Ferrari World για φωτογραφίες και για τους λάτρεις για αγορές αναμνηστικών από τη μεγαλύτερη boutique Ferrari στον κόσμο (δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στα παιχνίδια του πάρκου). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Άμπου Ντάμπι – Ντουμπάι - Αθήνα
7η ημέρα: Άμπου Ντάμπι – Ντουμπάι - Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι και επιβίβαση στην πτήση της επιστροφής μας. Άφιξη αυθημερόν στην Αθήνα με τις πιο υπέροχες εικόνες.

Περιλαμβάνονται / Δεν Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με Emirates ή Etihad, ανάλογα την αναχώρηση.
 • Διαμονή για 4 διαν/σεις (5 στο 8ήμερο πρόγραμμα) στο ξενοδοχείο Media Rotana 5* στο Ντουμπάι και για 2 διαν/σεις στο Park Rotana 5* στο Άμπου Ντάμπι.
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
 • 1 γεύμα μετά το τέλος της ξενάγησης στο παραδοσιακό Ντουμπάι.
 • 1 δείπνο μετά το τέλος της ξενάγησης του Άμπου Ντάμπι
 • 1 δείπνο Bbq στην έρημο με χορευτικό σόου (στο σαφάρι)
 • Θα δούμε το Νησί του Φοίνικα από ψηλά με χρήση του monorail (Το εισιτήριο για το monorail, περιλαμβάνεται).
 • Προαγορασμένη είσοδος στο παλάτι Qasr Al Watan και στο μουσείο του Λούβρου για να αποφύγουμε τις ουρές.
 • Έλληνας πολύ έμπειρος στο Ντουμπάι αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φόροι αεροδρομίων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.).
 • Τοπικός φόρων ξενοδοχείων, που πληρώνεται τοπικά κατά την άφιξή σας.

Τοποθεσία Ταξιδιού

FAQs

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Το 8ήμερο πρόγραμμα έχει μία ελεύθερη ημέρα στο Ντουμπάι. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς οι αρχηγοί θα προτείνουν επιλογές για ρεβεγιόν.

Κωδικός Πακέτου

6V

από 0,00€

Αίτημα

  Μπορεί να σου αρέσουν